Üstökös: keressük a legjobb dicsőítő csapatot!

Üstökös: keressük a legjobb dicsőítő csapatot!

Ha van egy jó dicsőítő csapatod, olvass tovább, mert az idei Csillagpontra készülve olyat teszünk, amit korábban soha: zenei tehetségkutatót hirdetünk!

Üstökös elnevezésű tehetségkutatónkon szeretnénk megtalálni azt a dicsőítő csapatot, melynek tagjai nem riadnak vissza egy többfordulós megmérettetéstől vagy attól, hogy koncertet adjanak a Csillagponton.

Ezért, ha úgy érzed, otthon vagy a keresztyén dicsőítő zenékben; van melletted egy kiváló csapat; bármikor felvennétek egy húsz perces anyagot és megnéznéd, hol is álltok a dicsőítő zenekarok között, ne habozz: olvasd el a csatolt pályázati kiírást és nevezzétek zenekarotokat az Üstökösre!

A Csillagpont a 2003-as első találkozó óta fontosnak tartja a keresztyén könnyűzene, a dicsőítő zene képviselőinek és a keresztyén értékek mentén alkotó zenészek megjelenését. Ez az idei, 2019-es július 23-27. között Debrecenben megrendezendő találkozón sem lesz ez másképp. Az Üstökös célja ennek a zenei jelenlétnek a további erősítése, a megfelelő színpadi minőséget elérő, zeneileg és szövegvilágban is iránymutató keresztyén dicsőítő zenekarok segítése. Hisszük, hogy mindez nem önmagáért történik, hanem a verseny és minden itt megszólaló dal Istent magasztalja és az evangélium terjesztését szolgálja.

 

Részleteket a csatolt fájlokban találtok:

 

Jelentkezés

Határidő: 2019. április 25.