Már lehet jegyet venni a Csillagpontra

Már lehet jegyet venni a Csillagpontra

Elindult a 2019-es Csillagpont regisztrációs felülete, már lehet jegyeket és bérleteket vásárolni a Kárpát-medence legnagyobb református ifjúsági találkozójára. Idén is számítunk rátok, jelentkezzetek még a kedvezményes időszakban!

Megnyílt a regisztrációs felületünk, ha 14 és 35 közötti fiatalok vagytok, akkor Titeket is várunk, hogy öt napon át Isten igéjére figyelve, tartalmasan, egyben minden tudatmódosító szertől mentes környezetben kapcsolódhassatok ki, tapasztalhasátok meg Isten országát, amely mindnyájunkat körbevesz.  

A téma: körbevesz

A Csillagpontnak 2019-ben ismét Debrecen ad otthont, július 23. és 27. között a Debreceni Egyetem Böszörményi úti campuszán rendezzük meg a találkozót. Ezúttal is délelőtti előadásokon, kiscsoportos beszélgetéseken és esti evangelizációs alkalmakon mélyülünk el a témában, de a délutáni fakultatív programok is ahhoz kapcsolódnak. Az idei Csillagponton azt szeretnénk megmutatni, hogyan vesz körbe Isten országa mindnyájunkat, akkor is, ha nem érezzük, vagy még nem ismerjük. Ezt foglalja össze a júliusi találkozónk vezérigéje is:

„…Isten országa közöttetek van” (Lk 17,21)

De mit jelent ez valójában? Mi vesz körül minket a hétköznapjainkban? Információk, hangok, képek, hírek? Fény és sötétség? Családtagok, barátok, osztály- és munkatársak? De mi közünk van mindehhez? Mit tehetünk egymásért? És azt vajon tudjuk, Isten mit tett értünk? A jó hír, hogy van válasz, ezért a Csillagponton helye van a Ti kérdéseiteknek is!

Frissítve: early bird május 30-ig

csillagreg.reformatus.hu weboldalon keresztül megvásárolhatjátok jegyeiket, bérleteiket. Ráadásul május 30-ig a legkedvezőbb áron. A kárpátaljai és vajdasági résztvevőknek automatikus kedvezményt biztosítunk. Ha ez rátok nem vonatkozik, viszont rászorultok, akkor is kérhettek egyéni kedvezményt. Ha pedig megtehetitek, adományaitokkal mások táborozását is segíthetitek.

Az időben regisztrálók számára idén is napi háromszori étkezést biztosítunk, ezt június 23-án éjfélig lehet megrendelni bruttó 2.630 forintos (reggeli: 690 forint; ebéd: 1.150 forint; vacsora: 790 forint) napi áron.

A részvételi hozzájárulási díjak ebben az évben a következők:

Jelentkezési és fizetési határidő

Napi jegy

Napi jegy (Kárpátalja, Vajdaság)

Heti jegy

(4 nap)

Hetijegy

(4 nap, Kárpátalja, Vajdaság)

Étkezés (minden napra)

2019. május 30. éjfélig

3 400 Ft

2 000 Ft

8 900 Ft

3 000 Ft

10 520 Ft

2019. május 31. – június 23.

3 900 Ft

2 200 Ft

11 900 Ft

4 700 Ft

10 520 Ft

2019. június 24. – július 23.

4 900 Ft

2 800 Ft

15 900 Ft

7 000 Ft

nem rendelhető

2019. július 24 .– július 26.

4 900 Ft

2 800 Ft

csak napijegy váltható a helyszínen

csak napijegy váltható a helyszínen

nem rendelhető

2019.07.27-én

ingyenes a részvétel

ingyenes a részvétel

ingyenes a részvétel

ingyenes a részvétel

nem rendelhető

Sátorozásra készüljetek!

Az eddigi évekhez hasonlóan a résztvevők a találkozón idén is saját sátrukban alszanak, a részvételi díj a sátorhelyet is magába foglalja. Tisztálkodási lehetőséget a helyszínen fürdőkonténerekben biztosítunk. Fedett szállások csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, elsősorban a közreműködők, fellépők, fogyatékkal élők számára. Vágjatok bele a kalandba, csomagoljatok polifoamot és hálózsákot!

Közel száz program várható

A korábbi évekhez hasonlóan idén is rengeteg programon lehet majd részt venni. A lelki programok és a kiscsoportos beszélgetések mellett könnyű és komolyzenei koncertek, szabadulósátor, sportolási lehetőségek, előadások, kávézók, vitaestek, láthatatlan színház, fotókiállítások, filmklubok, bizonyságtételek és még sok más vár Titeket. A végleges programmal várhatóan májusban rukkolunk elő

Addig is regisztráljatok és kövessetek minket Facebookon és Instagramon!