GYIK

GYIK

Ez az év és ez a Csillagpont nem ugyanaz lesz, mint eddig - a COVID19 mindent átírt. Érthető, ha kérdések merülnek fel Bennetek a CSP-vel kapcsolatban. Ezeket igyekeztünk most itt megválaszolni.

Lesz idén Csillagpont?

Lesz! Hálásak vagyunk, hogy egyre több reménnyel nézhetünk a nyárra: gőzerővel készülünk a személyes találkozóra! Természetesen a kormány rendelkezéseit minden esetben betartjuk, és alkalmazkodunk az irányelvekhez.

Mikor dől el, hogy mennyien lehetünk együtt Debrecenben?

Jelenleg teljes létszámmal számolunk, de folyamatosan figyelemmel kísérjük a járványügyi előírásokat és az aktuális állapotok alapján hozunk majd döntést. Arra készüljetek, hogy júliusban találkozunk Debrecenben! Regisztráljatok és ha esetleg a vírushelyzet miatt módosítani kell a programot, visszautaljuk a bérletetek vagy a jegyetek árát.

Milyen biztonsági előírásokat kell majd betartani?

Hasonlókat, mint minden más nagyobb rendezvényen. Ne aggódjatok, igyekszünk megkönnyíteni a dolgotokat! Programjaink nagy része kültéren lesz, úton-útfélen higiéniai pontokba botlotok majd, sokkal több vizes blokkal készülünk, és persze MINDEN előírást betartunk majd! Első a biztonság! ;)

Mi van, ha csak oltással vagy negatív teszttel lehet látogatni majd a rendezvényeket?

Ilyen rendelkezés egyelőre még nem született, ha mégis lenne: a járványügyi előírásokat minden esetben betartjuk!

Lesz létszámkorlát?

Ebben egyelőre nem gondolkodunk. Ha mégis lesz ilyen, mindenkit időben fogunk értesíteni.

Határon túliként hogyan vehetek részt a rendezvényen?

Bízunk benne, hogy nyáron már lehet majd utazni. Szeretettel várunk Téged is!

Mikor lehet önkéntesnek jelentkezni?

Az első önkéntesregisztráció lezárult. Ha lemaradtál volna, ne pánikolj, írj nekünk emailt a csillagpont@reformatus.hu emailcímre arról, hogy milyen önkéntes munkát vállalnál szívesen a CSP-n, és felvesszük veled a kapcsolatot. ;)