GYIK

GYIK

Ez az év és ez a Csillagpont nem ugyanaz lesz, mint eddig - a koronavírus mindent átírt. Érthető, ha kérdések merülnek fel Benned a CSP-vel kapcsolatban. Ezeket igyekeztünk itt megválaszolni.

Lesz idén Csillagpont?

Lesz! Gőzerővel készülünk a személyes találkozóra! Természetesen a kormány rendelkezéseit minden esetben betartjuk, és alkalmazkodunk az irányelvekhez. Ez jelenleg azt jelenti, hogy résztvevőként védettségedet igazolva léphetsz csak be a fesztivál területére.

Mikor dől el, hogy mennyien lehetünk együtt Debrecenben?

Jelenleg teljes létszámmal számolunk, de folyamatosan figyelemmel kísérjük a járványügyi előírásokat. A jelenlegi rendeletek szerint csak védettségi igazolvánnyal tudunk beengedni titeket. Regisztráljatok és ha esetleg a vírushelyzet miatt módosítani kell a programot, visszautaljuk a bérletetek vagy a jegyetek árát.

Milyen biztonsági előírásokat kell majd betartani?

Hasonlókat, mint minden más nagyobb rendezvényen. Ne aggódjatok, igyekszünk megkönnyíteni a dolgotokat! Programjaink nagy része kültéren lesz, úton-útfélen higiéniai pontokba botlotok majd, sokkal több vizes blokkal készülünk, és persze MINDEN előírást betartunk majd! Első a biztonság! ;)

Mi van, ha csak oltással vagy negatív teszttel lehet látogatni majd a rendezvényeket?

Mivel a járványügyi előírásokat minden esetben be kell tartanunk, ezért ha ez a szabály lesz érvényben júliusban is, akkor csak ilyen feltételek mellett lehet résztvenni a Csillagponton.

Lesz létszámkorlát?

Ebben egyelőre nem gondolkodunk. Ha mégis lesz ilyen, mindenkit időben fogunk értesíteni.

Határon túliként hogyan vehetek részt a rendezvényen?

Jó hír, hogy Magyarország már szinte az összes határontúli szomszédos ország a védettségi igazolványát elfogadja, így ezzel gond (és karanténkötelezettség) nélkül is át tudtok jönni.

Mikor lehet önkéntesnek jelentkezni?

Az önkéntesregisztráció lezárult. Ha lemaradtál volna, ne pánikolj, írj nekünk emailt a csillag@reformatus.hu emailcímre arról, hogy milyen önkéntes munkát vállalnál szívesen a CSP-n, és felvesszük veled a kapcsolatot.