Ajándékozz Csillagpontot!

Ajándékozz Csillagpontot!

Tegyél egy felejthetetlen élményt a fa alá, vedd meg már most a 2021-es Csillagpont bérletet! Ráadásul olcsóbban! Lepd meg barátaidat, testvéreidet vagy akár magadat! Ha elmúltál már 14 éves, de még nem vagy 36, ne habozz, írj nekünk, az élmény garantált!

Ha szeretnél bérletet vásárolni, küldj nekünk egy emailt december 23-án (szerda) 18.00-ig a cspjegy@reformatus.hu címre. A tárgyban tüntesd föl: Csillagpont2021 karácsonyi akció!

Ha elküldted a rendelésed, kapsz tőlünk egy visszaigazoló e-mailt. Ebben elküldjük a számlaszámot, amelyre át kell utalnod az ajándék bérlet árát, 7.900 forintot. Az utalásnál a közleményben tüntesd föl: Csillagpont 2021 karácsonyi akció!

A befizetéseket ellenőrizzük, amikor megérkezett az összeg, visszaigazoló emailben elküldünk neked a vouchert és azt a kódot, amellyel a regisztrációnál érvényesíteni tudod a bérletedet.

Abban az esetben, ha a koronavírus-járvány miatt a fesztivált csak online módon tudnánk megtartani, a befizetett összeget maradéktalanul visszautaljuk!

Az ajándék belépő csak regisztrációval együtt érvényes, étkezésre és fedett szállásra nem jogosít! Tulajdonosának is regisztrálnia kell majd az online regisztrációs felületén, ahol az e-mailben kapott kóddal igazolhatja, hogy a találkozó részvételi díját már befizették.