Vennél karácsonyra Csillagpont bérletet?

Vennél karácsonyra Csillagpont bérletet?

Most itt a lehetőség, hogy olcsóbban, egész pontosan a tavalyi áron vedd meg a belépődet a következő Csillagpontra.  Akár magadnak, akár ajándékba is ér! Ha 14-35 év között vagy, esetleg ilyen korú családtagjaidat, barátaidat ajándékoznád meg, ne habozz. Siess, mert mindössze 50 darab van!

Ajándék belépőt december 20-án (csütörtök) 24.00-ig rendelhetsz a cspjegy@reformatus.hu címre megküldött e-maillel. A tárgyban tüntesd föl: Csillagpont2019 karácsonyi akció!

Ha elküldted a rendelésed, december 21-én 18.00-ig kapsz tőlünk egy visszaigazoló e-mailt. Amennyiben megrendelésed benne van az első ötvenben, kapsz tőlünk egy elektronikus  bérletet, illetve elküldjük a számlaszámot, amire az ajándék árát, bérletenként 7.900 forintot be kell fizetned vagy át kell utalnod. Az utalásnál a közleményben tüntesd föl: Csillagpont 2019 karácsonyi akció!

A befizetéseket januárban ellenőrizzük, a beérkezett befizetések alapján elküldjük számodra azt a kódot, amellyel a regisztrációs folyamat során érvényesíteni tudod a bérletedet.

Az ajándék belépő csak regisztrációval együtt érvényes, étkezésre és fedett szállásra nem jogosít fel! Tulajdonosának is regisztrálnia kell majd a találkozó jövőre induló online regisztrációs felületén, ahol a januárban, e-mailben kapott kóddal igazolhatja, hogy a találkozó részvételi díját már befizették.