Utazás

Vonattal

Azon túl, hogy a legtudatosabb, egyben a legjobb megoldás is, ha vonattal érkezel. Nem kell autót kölcsönkérned, nincs autópálya-díj, nem kell parkolóhelyet keresned, ráadásul, szemben az autóval a vonaton van elég hely, hogy magaddal hozd minden barátodat.

 

Ha vonattal érkezel, akkor a Nagyállomásról a vonatoktól a 2-es villamossal utazz a „DAB Székház” megállóig, ahonnan a Bolyai utcán végigsétálva egy 10-15 perc alatt eljuthatsz a Böszörményi útig, jobbra fordulva pedig ott találod az egyetemi campust.

Busszal

Ha a kötöttpályás helyett a gumikerekes közlekedést választva távolsági autóbusszal érkezel, akkor az Agrártudományi Centrumnál kell leszállnod (ez az első megálló, ahogy beérkezik a busz Debrecenbe). Innen pár perc séta és máris a regisztrálhatsz a találkozóra.

Autóval

Ha mégis inkább az autót választod, Debrecent valamint a 4-es, a 33-as, a 35-ös, a 47-es, a 48-as és a 471-es főutakon lehet megközelíteni. Könnyű megtalálni, de ha kell segítség, válaszd például ezt a térképet! Ne feledd, hogy az autópálya használatához matricát kell váltanod! 

Kerékpárral

Jöhetsz kerékpárral vagy gyalog is, ha elég kemény vagy, de akkor időben indulj el! (Ha előre egyezteted, biztosan találsz szállást az útba eső gyülekezeteknél.)